heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2019
Constellations at work
Privacy

space


WIE BEN IK?

“Als ik werk, dan ben ik er niet, en tegelijkertijd ben ik juist dan helemaal aanwezig.”
Karel Appel, schilder

Mia MackeMijn naam is Mia Macke (1949).
Vanaf 2005 begeleid ik familieopstellingen.
Ik heb me als kind al verwonderd over menselijke relaties, ik snapte er vaak niets van wat er tussen mensen gebeurde, en wat er gebeurde tussen andere mensen en mij. Daar voelde ik me vaak ongemakkelijk bij en ik dacht dat het aan mij lag.

Mijn werk met mensen, mijn eigen proces, en het leven zelf met ups en downs, brachten me uiteindelijk bij familieopstellingen.

Ik werkte in het club-en buurthuiswerk, samen met mijn man zorgde ik voor 6 kinderen in een gezinsachtige crisisopvang, ik gaf cursussen conflicthantering en communicatietrainingen. Ik volgde o.a. een opleiding bewegingsexpressie, yoga, dans en drama.
Macrobiotiek, een Oosterse levens- en voedingsleer, gebaseerd op het principe van yin en yang en de 5 transformaties, is een belangrijke inspiratiebron voor me, evenals cursussen intu´tief tekenen, beweging en dans, meditatie en mantra zingen die ik gevolgd heb.

In het begeleiden van familieopstellingen in groepen en in individuele sessies is alles bij elkaar gekomen. Ik werk vanuit mijn kennis en jarenlange ervaring met familieopstellingen en mijn levenservaring, en ik volg intu´tief de ingevingen die ik krijg. Ik ervaar hierdoor een groeiende natuurlijke spiritualiteit in mezelf. Ik volg de ontwikkelingen in het werkveld, en ik laat me leiden door wat ik in opstellingen tegenkom. Ik heb diverse seminars gevolgd. Zodoende heb ik diverse soorten opstellingen tot mijn beschikking als ingang voor de verschillende vragen en thema's van mijn cliŰnten.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik dit werk mag doen.