heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2018
Constellations at work
Privacy
space


TESTIMONIALS

  • “Je hebt me echt een lichtpuntje gebracht met de opstellingen.
    Mijn hart voelde zich lichter, ik heb verder kunnen opruimen.”
    Wilma. oktober 2016
  • “Merk echt zo dat er weer meer deuren zijn open gegaan, en dat ik weer een stukje steviger met m'n voeten op de grond sta :-) Na de laatste familieopstelling, waarbij we hebben ingezoomd op de familie zelf, ervaar ik ineens zoveel meer liefde en steun van vooral mijn ouders!!! Ze hebben zelfs aangeboden om te investeren in mijn bedrijf, terwijl ik dat niet eens durfde te vragen!!! Echt zo fijn!!! :-)”
    Coco. oktober 2016
  • “Ik wil je nog bedanken voor het werk dat je hebt gedaan met mij. Het was enorm bijzonder voor mij dit werk.
    Ik voelde mij daarna heel ruim en 'open space'.
    Nu niet speciaal makkelijk om met die inzichten mijn weg te vervolgen en mijn energie gericht te houden.
    Nogmaals dank en tot een volgende keer.”
    Jacqueline, mei 2016
  • “Wonderwel...
    De herinnering aan het proces zoemt nog na en ik voel me blij en dankbaar over alles wat er heeft plaats gevonden.
    Flarden schieten voorbij, in- en uitwendig ervaar ik ruimte en licht, vooral links bovenaan omgeving linker long... nu al een beetje meer ge´┐Żntegreerd. Er is iets lichter geworden in mij.”
    M. september 2015
  • “Ik wil je graag laten weten dat mijn bezoek bij jou veel in gang heeft gezet en los heeft gemaakt. Ik kan moeilijk verwoorden wat er is veranderd maar dat is er wel. Ik zit meer in mijn kracht en ben van binnen een stuk rustiger. Ik heb ook een paar duidelijke keuzes/uitspraken gedaan afgelopen week en ben weer dichter bij mezelf. Ook met mijn partner ben ik in een andere setting en sfeer, die veel fijner is voor ons allebei.
    Dus, heel hartelijk bedankt voor je begeleiding en het intu�tieve meedenken om met mijn rollen te werken.

    Brigitte, juli 2015
  • Bedankt Mia, voor de bijzondere en waardevolle opstelling. Jouw opstellingen zijn als muziekcomposities waarbij de noten precies op de plek vallen waar ze nodig zijn. Gaandeweg vloeien alle klanken vanzelfsprekend samen tot een prachtig, uniek geheel. Altijd weet je de essentie van een situatie te raken.” Angelique, april 2015
  • Wat een mooie manier is dit! Echt wauw!!! Niets heeft mij eerder zo diep in verbinding met de werkelijke bron van de dingen kunnen brengen. En ik ben toch al zo’n 30 jaar bezig met zelfonderzoek!
    Ja inderdaad is er een heleboel gaande in mijn binnenste. Grote verschuivingen.
    Het eeuwige dolen en zweven en zoeken lijkt een oplossing gevonden te hebben!
    Dit geeft mij meer stabiliteit dan ik ooit in mijn leven heb gevoeld.. Dit geeft dat ik sneller rust vind en minder in de war raak door allerlei indrukken. Geeft me ook een “volwassener” gevoel, alsof ik meer op mijn eigen benen sta en beter voor mijzelf kan zorgen. Dit lijkt me ook van belang naar mijn kinderen toe! 
    Er is nog heel wat om uit te zoeken en te genezen. Maar wat er nu bereikt is, geeft al een enorme basis. Een fundamentele omslag in mijn leven!

    Veel dank nogmaals, Mia. Heel mooi dat ik eindelijk deze laag heb kunnen bereiken! Margo, oktober 2014
  • “Mia, wat heb je me doen verbazen met al het moois wat jij met je kennis, vragen en intuitie bereikt. Wat voel ik me lichter en wat prachtig dat ik onderdeel mocht uitmaken van deze prachtige ervaringen!” Lotte, augustus 2014
  • Ik ben Mia dankbaar voor de bijzondere opstellingen die ik meemaakte als deelnemer, en die een cruciale rol vervullen in mijn ontwikkeling als mens en als professional. Telkens wordt op onverwachte wijze een doorbraak teweeg gebracht, zowel in een eigen opstelling als bij het deelnemen in andermans opstellingen. Het is altijd het juiste op het juiste moment.
    Mia cre�ert de rust en de veiligheid waarin de innerlijke stem gehoord kan worden en waarin magische momenten kunnen ontstaan. Zij regisseert en faciliteert waar dat nodig is, en altijd met zorgvuldigheid, respect en volledig in contact met de essentie van het moment en de mensen om haar heen. Ik weet geen snellere en fijnere manier om te verwerken en te helen. In een volgende fase zal ik haar dan ook zeker weer weten te vinden.” Angelique, juli 2014
  • “Heel erg bedankt voor de mooie sessie, ik merk de vrijheid al binnendruppelen, een erg lekker gevoel...
    Alles gaat zijn juiste vormen aannemen en mijn gevoel is erg positief!” Maarten, juli 2014
  • “Door de opstelling werd mij duidelijk dat alle gebeurtenissen en ervaringen in mijn leven verrijkend zijn, en niet beschadigend.” Bart, april 2013
  • “Ik voel me nog enorm dankbaar en gezegend dat ik de opstelling mocht doen. Dank je wel voor jouw 'zuivere' wijze van aanwezigheid.” Hilda, februari 2013
  • “Ik voel weer. Soms ook veel verdriet, dat mocht er waarschijnlijk lang niet zijn. Het komt in kleine golfjes naar boven en soms ook overspoelt het me. Maar dat is niet erg, Want ik hoor mezelf ook weer lachen (uitbundig, en dat is lang niet gebeurd). En lachen kan natuurlijk alleen, als je ook verdrietig kunt/durft te zijn.
    Maar er is iets lichts teruggekomen, wat ik lang heb gemist. Ik ben ook weer dichter bij mijn hart gekomen; het leek op slot te zitten.
    Dank nogmaals voor deze fantastische ervaring en al je liefde die je in dit werk stopt. Marga, februari 2013
  • “Ondanks dat ik veel had uitgewerkt, ben ik bij Mia gekomen. Met verbluffende resultaten: ik heb meer ruimte en vrijheid gekregen om te genieten en te leven. Dit zegt genoeg.” Cora, juni 2009

volgende
pagina>>