heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright ©2015

space


BLOG

Je eerste geliefde

Je eerste blijft altijd een speciaal plekje in je hart innemen.

Met je eerste geliefde bedoel ik die persoon van wie je helemaal weg was, lang niet altijd heb je met diegene ook echt een relatie gehad. Misschien heb je van een afstandje zitten verlangen, was hij of zij onbereikbaar (b.v. een oudere broer of zus van een schoolvriendje, of een pop-idool) of was je te verlegen / onhandig om stappen te ondernemen.

Misschien was je 20, 16, 8, of zelfs pas 4 jaar oud. Onbewust heb je wellicht je hart weggegeven, en mogelijk is het hart van de ander nog bij jou. Dit belemmert je om je bij een volgende persoon helemaal te kunnen geven, en relaties kunnen daar dan ook onbewust op stuk lopen.

In een opstelling kun je onderzoeken hoe het bij jou is, en kun je kijken / voelen of je je hart wilt terugvragen en/of het hart van de ander terug wilt geven.

Het kan ook zo zijn dat er in de eerste relatie iets is gebeurd wat nog niet klaar is. Een onhandigheid, niet weten hoe om te gaan met iets wat de ander overkwam, enz. Dit kan in een opstelling worden uitgesproken en geheeld.

Het doel van het uitzuiveren van dingen die spelen met je eerste geliefde is om je weer compleet te weten en je nu wel met je huidige of toekomstige partner te kunnen verbinden.

Zie ook mijn blogs over partnerrelaties en verlangen naar verbinding met een partner

<<< terug