heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2023
Constellations at work
Privacy
space


Artikel

Je innerlijke familie

Innerlijke man, vrouw, jongetje, meisje

Ik werd geattendeerd op dit model, dat door AriŽnne Klijn in Nederland is geÔntroduceerd. Ik ben het gaan opstellen bij vragen van cliŽnten waar dit passend leek. Zo heb ik de verschillende innerlijke familieleden leren kennen.Ken je je innerlijke familie, kun je de regie nemen en beslissen wie je in een bepaalde situatie het beste in kunt zetten?

De man
Je innerlijke man vertegenwoordigt je denkkracht en daadkracht. Je maakt scherpe analyses en bepaalt je koers vanuit een heldere visie. Je bewaakt de voortgang en hakt knopen door.

De vrouw
Je innerlijke vrouw weet vanuit haar buikgevoel en intuÔtie hoe de werkelijkheid in elkaar zit. Met je innerlijke vrouw ontwikkel je waarden en kaders, leer je door naar binnen te kijken ervaringen te duiden en te plaatsen.

Het jongetje
Je innerlijke jongetje staat symbool voor je onderzoeksdrang, je storten in avonturen, enthousiasme, humor, ideeŽn en levenslust.
 
Het meisje
Je innerlijke meisje vertegenwoordigt je gevoel, je kwetsbaarheid, je vermogen om je over te geven en te vertrouwen op het goede. Je innerlijke meisje staat voor je behoefte aan liefde, geborgenheid en harmonie.

<<< terug