heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2023
Constellations at work
Privacy
space


Artikel

Opstellingen met de chakra's

Soms, als iemand zijn/haar thema exploreert, komen er woorden die bijna rechtstreeks naar een of meer chakra's verwijzen, soms gaat de handbeweging onbewust langs de chakra's of zijn er andere signalen waardoor ik voorstel om de chakra's op te stellen. Het gaat om de 7 hoofdchakra's.Het blijkt dat er alle mogelijke redenen zijn waarom een chakra niet meedoet in het geheel, zich klein heeft gemaakt, vervuild is, een taak op zich heeft genomen die niet bij dat chakra hoort. We onderzoeken dan wat er aan de hand is, en maken een beweging naar heling.
Soms is daarvoor een aspect van een familieopstelling nodig. Vaker staat een chakra in de overlevingsstand. Dan maken we de pijn zichtbaar waar de overlevingsstrategie een antwoord op was, en we nodigen het gezonde deel uit. Als de pijn erkend wordt, kan het overlevingsdeel transformeren en verschijnt het chakra als gezonde energie.
Als er bij het ene chakra iets wordt opgelost, bewegen de andere chakra's mee en worden ze stralender, meer aanwezig.
Mensen ervaren dit vaak ook puur fysiek, in hun lichaam.

Mensen ervaren deze vorm van opstellen vaak als heel intens.

Een ervaringsverhaal: Een vrouw bracht haar issue naar voren, en ik had sterk het gevoel dat ik haar wilde uitnodigen om haar chakra's op te stellen. Zij zei: "Ik heb al zoveel werk gedaan met mijn chakra's, dat is niet aan de orde." Toch voelde ik dat dat was wat er moest gebeuren. Het tweede chakra had veel lading en dat hebben we opgeschoond. Na afloop van de sessie zei ze: "Het tweede chakra sloeg ik altijd over in mijn meditaties." Jaren later kwam ik haar tegen, en ze pakte haar telefoon, liet me een foto zien van die opstelling en zei: "Nogmaals bedankt voor die opstelling, het heeft me zoveel gebracht!"

Klik hier voor een film van een opstelling met de chakra's.

<<< terug