heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2022
Constellations at work
Privacy
space


Artikel

Diagnose kanker... en dan?

Je krijgt de diagnose kanker. Er komt van alles op je af. Je eigen gedachten, gevoelens, emoties, angsten, twijfels. Je krijgt een behandelaanbod vanuit het reguliere medische protocol bij de bewuste diagnose, of er wordt je gezegd dat er geen behandeling mogelijk is.Wat ga je doen? Het is aan jou, het is jouw lichaam, jij kunt kiezen wat je gaat doen. Er moet niets.
Ik kan je helpen om helderheid te krijgen in je overwegingen welke behandeling je al dan niet kiest, wat er aan je overwegingen ten grondslag ligt, vanuit je ervaringen met andere mensen, wat je gelezen of gehoord hebt.

Ziektes, lichamelijke klachten, ontstaan vanuit verschillende aspecten:
Lichamelijk, emotioneel (gevoelens en emoties), mentaal (gedachten en overtuigingen), spiritueel (je levensovertuiging, religie, verbinding met het "hogere"), en systemisch (je familieverhaal, je eigen trauma's). Vaak onbewuste zaken.

Bij kanker gaat het om 2 essentiŰle zaken: ontgiften en ontstressen. Ook dit geldt meestal voor meerdere van de bovengenoemde aspecten.
Het lichaam verdient ondersteuning in diverse vormen, voeding, beweging, zorg en verzorging, ontspanning, behandeling. Daarnaast helpt het inzicht in jezelf op de andere vlakken het lichaam om te helen.

Met de opstellingenmethodiek kan ik je ondersteunen om alle mogelijk tegenstrijdige gedachten en gevoelens en wat daar aan ten grondslag ligt helder te krijgen, zodat je tot een keuze kunt komen wat jouw pad zal zijn. Ook kunnen opstellingen helpen om zicht en heling te krijgen op onderliggende oorzaken van stress.

Zelf ben ik ervaringsdeskundige. Eind 2019 kreeg ik de diagnose borstkanker. Ik heb besloten om af te zien van de regulier medische behandeling. Ik heb mijn eigen pad gezocht en dit heeft me enorm verrijkt. Als je erin ge´nteresseerd bent, vertel ik je graag mijn verhaal. Je kunt daarvoor een afspraak met me maken.
Eind 2021 ben ik ge´nterviewd door Froucke van der Lijn voor een online congres over zelfgenezing bij borstkanker. Dit interview kan je hier horen en zien.

<<< terug