heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Referenties
TestimonialsAgenda
Contact
Links
Mia in de media
Copyright ©2015
space


Mia in de media

De Volkskrant 15 februari 2014

Mia in De VolkskrantMia Macke (64),
familieopstellingen

Wat kan ze? Mia Macke helpt klanten om verstoorde (familie)relaties om onderlinge knelpunten en onverwerkte gevoelens op te lossen.
Staat vijf jaar op de Paraview Beurs.

“Ik heb me vaak afgevraagd: moet ik hier wel zijn? Wat ik doe, is niet echt te vergelijken met wat mediums of paragnosten doen. Maar ik vind: ik moet er zijn voor de clienten. Sommige mensen lopen zonder te kijken voorbij, anderen zien de term en komen intuïtief naar me toe; soms weten ze niet eens wat het is, familie‑opstellingen.
Ruzies, adoptie, buitenechtelijke kinderen, in elke famille gebeuren de grote dingen. Dat wordt vaak weggeduwd, maar die energie blijft rondzingen tussen de generaties. Hier kijk ik waar het van komt en hoe het kan worden geheeld. De client kiest zelf de poppetjes of voorwerpen uit en dan maken we een opstelling. Als er lets tussen de kinderen niet goed zit, betekent dat vaak dat er tussen de ouders iets niet goed zit. lk doe de interventies, plaats de ouders bijvoorbeeld tegenover elkaar. Het is niet vermoeiend, hoor. Uiteindelijk moet de client het emotionele werk doen. En als ze na afloop heel moe zijn, kunnen ze hiernaast even bij mijn man in de massagestoel gaan zitten, want die komt altijd met me mee.”

<<< terug