heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2019
space


Dagworkshop (familie)opstellingen

• Voel je je altijd weer het kleine meisje bij je ouders?
• Val je steeds weer op de verkeerde man/vrouw?
• Ben je verwikkeld in een vechtscheiding?
• Loopt het op je werk niet zoals je zou wensen?
• Heb je een probleem met geld?


In een opstelling kun je zicht krijgen op de onderliggende dynamiek, die deze situaties in stand houdt. Wat speelt er werkelijk? Wat belemmert je en kost je energie?

"Opstellingen" werkt vanuit een innerlijke urgentie, wat in jou vraagt om aandacht? Dit kan liggen op diverse levensgebieden: familie, partners, werk, lichamelijke klachten, ineffectief gedrag waar je vanaf wilt, enz.

Eerst kijk ik met jou we of we de vraag onder de vraag kunnen vinden, dan krijg ik een ingeving welke vorm van opstellen een ingang kan zijn voor dit specifieke issue. Dat leg ik aan je voor en jij kunt voelen of dat resoneert (of niet). Je vraagt representanten voor personen en/of abstracties, die je vervolgens een plek in de ruimte geeft. Daarmee ontstaat een energieveld, waar informatie beschikbaar komt. Deze informatie wordt uitgenodigd door jouw vraag / thema / probleem.

De eerste fase in de opstelling is om uit te vinden wat er werkelijk speelt, de tweede fase is een beweging naar heling.

Mijn jarenlange ervaring met opstellingen, mijn zich steeds verder uitbreidende kennis en inzicht van dynamieken, en het open staan voor waar het in d�ze specifieke situatie om gaat helpen mij om iedere keer weer onbevooroordeeld het veld te betreden.

Deelnemers ervaren de workshop als helend, verbindend, steunend, een bijzondere ervaring, die echt veranderingen teweeg brengt.

Frida de Koning ondersteunt de workshop met zang en muziek.

<<< terug