heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2018
 
space


BLOG

The Goddess in jouMede naar aanleiding van de film "The Goddes Project" geef ik deze avond. Dit biedt je de mogelijkheid om via opstellingen een stap te zetten naar het je toe-eigenen van de Goddess-energie in jezelf: je potentieel gaan leven, je grootsheid omarmen, je kwetsbaarheid serieus nemen en toch die spannende stappen zetten. Dit geldt zowel voor vrouwen als mannen.
Je kunt dat wat je daarvan weerhoudt in de ogen zien en dan achter je laten: een of meerdere gebeurtenissen in je eigen leven, een of meer overtuigingen vanuit je familie op basis van hun ervaringen, boodschappen die je mee hebt gekregen via je opvoeding en je socialisatie.

The Goddess Project is een film, gemaakt door twee ambitieuze vrouwelijke filmmakers, die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, en spraken met meer dan 100 vrouwen met alle denkbare leefwijzen.
Hierdoor geeft 'The Goddess Project' een intieme en inspirerende kijk in de collectieve ervaringen die vrouwen in de Verenigde Staten hebben. Deze gesprekken transformeerden zij tot een film. Hun missie is om vrouwen voor en achter de camera hun verhaal te laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie.
De officiele trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6IXKZt8mWdg
Je kunt de film zien op vrijdag 28 september 2018 in Pier K in Nieuw Vennep. Deze vertoning is gerealiseerd door Bewust Haarlemmermeer.
Het is niet nodig om de film gezien te hebben om aan deze avond deel te nemen, het kan wel werken als opstap naar deze avond.

<<< terug