heading
Home
Familiopstellingen
Wie ben ik
Mijn aanbod
Blog
Referenties
Testimonials Agenda
Contact
Mia in de media
Links
Copyright 2018
space


Toelichting zaterdag 15 september 2018

Zaterdag 15 september 2018 -
Kennismaken met familieopstellingen, Bars®, stoelmassage


In de maand september worden over de hele wereld gratis Access Bars® evenementen georganiseerd. Iedereen is welkom om langs te komen en een gratis Access Bars® sessie te ontvangen. Deze sessies worden aangeboden in het kader van de wereld suicide preventiemaand. Maar iedereen die de magie van de Bars® wil ervaren is van harte welkom!

Omdat deze sessies in de Villa worden gegeven in het kader van wereldwijd suicide preventie maand, sluiten wij ons hierbij aan met gratis individuele kennismakingssessies familieopstellingen door Mia Macke en stoelmassage door Cees Mooij.

Vanuit waarneming en ervaring in het opstellingenwerk is duidelijk geworden dat zelfdoding te maken kan hebben met het innerlijk, onbewust, zich verbinden met het lot van een voorouder. Ook als het gaat om ervaringen of keuzes uit iemands eigen leven, kan een opstelling beweging brengen in gestolde gevoelens.

In een Bars®-sessie wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op verschillende punten, energie gaat stromen, het is een heerlijke tool om je hoofd leeg te maken. Je ligt daarbij op een massagetafel of in een relaxstoel.
De proefsessie duurt ongeveer 20 minuten. De Bars worden gegeven door Sylvia Kusuma, Annemarie Dees, Ellen Sterk, Peggy Carbiere en Petra Zwemmer.

Cees stemt zich met zijn massage af op de persoon die op de stoel zit. Bij de een een stevige massage, bij een ander een zachte(re) aanraking.

Voor meer informatie over Bars®: https://www.accessconsciousness.com/nl/micrositesfolder/accessbars/about-access-bars/ of kijk dit filmpje: https://youtu.be/p2axqedXMnw

Tijd: tussen 14 en 17 uur. Koffie en thee staan klaar! Aanmelden voor de sessies kan, maar is niet nodig.